31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

VERKOOP EN INSTALLATIE

UW PARTNER

Wat begon als een neven activiteit in ons bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijkere pijler binnen ons dienstenpakket. Wij verkopen niet enkel een los product, wij kunnen u opleiden/trainen om dit product juist in te zetten. Wij kunnen uw product voorzien van een transportmiddel ter bescherming en opslag. Daarnaast kunnen wij ook volledige installaties opleveren op het gebied van licht geluid en video. Dit kan zijn van een eenvoudig speakersetje in een zaaltje/kroeg tot de oplevering van een compleet ingericht poppodium. Waarbij training van uw bedienend personeel een belangrijke rol inneemt. Wij verkopen niet enkel nieuwe producten, ook voor occasion apparatuur kunt u bij ons terecht.
Naast verkoop kunt u bij ons ook producten leasen en huren voor langere periodes.

 

Verkoop en installatie
referenties

Uitgelichte projecten

Hier vindt u meerdere voorbeelden van onze verkoop en installatie projecten.

Zakelijk

Vaak is techniek op uw event een ondergeschoven kindje, terwijl dit juist één van de belangrijkste componenten is om uw (zakelijk) event tot een succes te maken.

Publieke events

Dat was gaaf” is een gevoel wat wij proberen te creëren bij de bezoeker. De verwachtingen van de bezoeker proberen te overtreffen is ons doel met techniek.

Particuliere events

Iets te vieren?! DEMO zorgt voor de juiste sfeer, in licht, geluid en beeld. Dit kan al heel eenvoudig door middel van (accu)led spots, maar uiteraard kunnen wij u locatie ook volledig omtoveren.