31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

AUDIO HUREN LIMBURG?

AUDIO HUREN IN LIMBURG?

Heeft een privé feest, bedrijfsfeest, openbaar evenement of een andere gelegenheid waar u audio voor wilt huren in Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als uw eigen ‘production partner’ adviseren en voorzien wij particulieren en bedrijven van alle mogelijkheden binnen het huren van audio apparatuur.

De juiste audio apparatuur draagt bij aan het succes van uw evenement. Muzieksmaak valt over te discussiëren, de kwaliteit van het geluid echter niet! Voorkom dus dat uw evenement niet de juiste geluiden overdraagt door het huren van de juiste audioapparatuur!

Business

Groot of klein, van een beamer met scherm, tot volledige verzorging van een congres voor …. personen met LEDwall

Publieks Evenementen

“Dat was gaaf” is een gevoel wat wij proberen te creëren bij de bezoeker.

Particuliere Evenementen

Iets te vieren?! DEMO zorgt voor de juiste sfeer, in licht, geluid en beeld.

Sales & Install

Wat begon als een neven activiteit in ons bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijkere pijler binnen ons dienstenpakket.

Een zakelijke aangelegenheid?

Een zakelijke aangelegenheid waar de juiste audioapparatuur gewenst is? Wij verhuren onze audio aan zakelijke relaties van het klein MKB tot aan grote concertzalen! Neemt u gerust contact met ons op. Onze specialisten gaan samen met u kijken welke geschikte oplossing wij kunnen bieden voor uw evenement.

Particulieren events

Bent u een particulier en heeft u behoefte aan professioneel advies omtrent het huren van audio apparatuur voor uw event?
Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken naar de juiste samenstelling voor uw situatie. Of het nu een kleinschalig evenement betreft, of een gehele inrichting voor bijvoorbeeld een 100+ gasten jubileums feest, DEMO regelt en helpt van begin tot eind. 

Contact

Audio huren Limburg? Heeft u vragen, interesse in een oriënterend gesprek of een offerte op maat? We staan u graag te woord en zijn u graag van dienst. Onze specialisten voorzien zowel particulier als de zakelijke klant van advies op maat.

Persoonlijk advies nodig?

Kom in contact!

Telefoon

Kantoor +31(0)46-433 7531

Stein

Heidekampweg 4
6171 DZ Stein (NL)

Baarn

Hermesweg 10
3741 GP Baarn (NL)

E-mail

info@demoproductions.nl