31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

GELUIDSINSTALLATIE HUREN IN BRABANT?

EEN GELUIDSINSTALLATIE HUREN IN BRABANT?

Er zijn heel wat redenen om een knalfeest te organiseren. Dat kan het behalen van een diploma zijn, wanneer u gaat trouwen, als u 50 wordt of wanneer de club kampioen wordt. Of denk aan een heus buurtfeest.

Feest

Wanneer is een feest geslaagd? Als iedereen met een goed gevoel naar huis gaat, plezier gehad heeft en er graag op terug komt. Daar hoort bij dat er geen bonje met de buren geweest is. Muziek is een van de basiselementen voor een geslaagd feest. Muziek die bij de groep genodigden en het thema past, die toestaat dat men een gesprek voert en die de buren geen overlast bezorgt. Natuurlijk kunt u ook de buren gewoon uitnodigen. De geluidsterkte en de kwaliteit van het geluid zijn sterk afhankelijk van de muziekinstallatie. Voor een gewone verjaardag voldoet de aanwezige installatie, maar voor een heuse party, waar veel meer gasten zijn, hebt u een professionele installatie nodig. Dat geldt eens te meer wanneer het feest in een grote zaal plaats vindt.

Business

Groot of klein, van een beamer met scherm, tot volledige verzorging van een congres voor …. personen met LEDwall

Publieks Evenementen

“Dat was gaaf” is een gevoel wat wij proberen te creëren bij de bezoeker.

Particuliere Evenementen

Iets te vieren?! DEMO zorgt voor de juiste sfeer, in licht, geluid en beeld.

Sales & Install

Wat begon als een neven activiteit in ons bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijkere pijler binnen ons dienstenpakket.

Huren

U kunt, net zoals u een zaal huurt, een geluidsinstallatie huren in Brabant. Een installatie die geschikt is voor een feest met 50 genodigden tot een installatie waarmee u een complete feestavond kunt verzorgen. Dit laatste is zeker voor verenigingen en scholen handig. Een geluidsinstallatie huren in Brabant kan namelijk ook voor een ‘strandfeest’, een ‘oktoberfeest’ of voor een heuse ‘skihut’. Tevens voor een kermis of een feest tijdens een van de vele wielerwedstrijden die in Brabant georganiseerd worden. De professionele muziekinstallatie draagt dankzij zijn perfect geluid bij aan het succes.

 

Opening

 

Ook voor een grootse opening of heropening van uw zaak kunt u een geluidsinstallatie huren in Brabant. Dat biedt niet alleen de gasten en hen die een kijkje komen nemen het genot van aangename muziek. U hebt de gelegenheid extra aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Het leuke aan goed en herkenbaar geluid is dat het mensen aantrekt. Men wordt nieuwsgierig en komt even binnen kijken. Iets wat men eigenlijk niet van plan was, maar door de muziek en de reclame loopt men toch maar eens binnen.

Persoonlijk advies nodig?

Kom in contact!

Telefoon

Kantoor +31(0)46-433 7531

Stein

Heidekampweg 4
6171 DZ Stein (NL)

Baarn

Hermesweg 10
3741 GP Baarn (NL)

E-mail

info@demoproductions.nl