31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

Geluidsinstallatie huren in Limburg?

Geluidsinstallatie huren?

Geluidsinstallatie huren in Limburg? Demo Your Production Partner is uw specialist!

Een geluidsinstallatie huren in Limburg? Dan bent u bij Demo Productions aan het goede adres. Wij zijn al ruim 16 jaar expert op het gebied van geluidsinstallatie huren Limburg. Tel daar bij op dat wij ook gespecialiseerd zijn in de verhuur van licht en beeld, en u kunt er zeker van zijn dat uw evenement een succes wordt. Demo Productions is het antwoord op de vraag, bij wie moet ik een geluidsinstallatie huren in Limburg?

Reden voor een feestje

Er zijn tal van redenen te noemen waarom u een feestje zou willen organiseren. U bent 25 jaar getrouwd. Uw kind heeft zijn middelbare schooldiploma gehaald. De plaatselijke voetbalclub is kampioen en dat vraagt om een knallend feest met deejay. Of u bereidt als organisator van plaatselijke evenementen in Limburg een festival met lokale bandjes voor op Koningsdag. Een groot evenement of een intiemer feestje, wij van Demo Productions verzorgen al jaren het geluid en licht op ieder soort event. Begonnen met een klein team, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar inmiddels 25 mensen werken. Gedreven vaklui die met hun professionele aanpak ieder feest tot een succes maken. We doen dat naar grote tevredenheid van onze klanten.

Business

Groot of klein, van een beamer met scherm, tot volledige verzorging van een congres voor …. personen met LEDwall

Publieks Evenementen

“Dat was gaaf” is een gevoel wat wij proberen te creëren bij de bezoeker.

Particuliere Evenementen

Iets te vieren?! DEMO zorgt voor de juiste sfeer, in licht, geluid en beeld.

Sales & Install

Wat begon als een neven activiteit in ons bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijkere pijler binnen ons dienstenpakket.

Geluidsinstallatie huren in Limburg

Als u van plan bent een evenement te organiseren, een huwelijksfeest te geven, of een andere belangrijke gebeurtenis te vieren, dan zult u zich al spoedig afvragen hoe u ervoor gaat zorgen dat het geluid in orde is. U komt dan al snel tot de conclusie dat een geluidsinstallatie huren Limburg de beste optie is. Terwijl u zich volledig kunt richten op het evenement of de viering zelf, laat u het geluid en licht over aan professionals. Heeft u een Deejay op uw feestje staan, of speelt er een bandje? Wij van Demo Productions weten als geen ander hoe je geluid moet versterken. Om uw feest extra luister bij te zetten, verzorgen wij ook een flitsende lichtshow. We kunnen dit aanbieden in één pakket. Wel zo makkelijk, zo heeft u in één klap alle benodigdheden voor een knalfeest in huis.
Wij hebben vele jaren ervaring en weten precies wat er komt kijken bij het organiseren van een feest of evenement. We houden er daarbij ook rekening mee dat ieder event weer anders is en vraagt om creativiteit en improvisatievermogen. Onze medewerkers zorgen daarom niet alleen voor het beste geluid en licht maar denken en doen ook met u mee. En zijn altijd beschikbaar voor advies en ondersteuning. Op die manier zijn we er zeker van dat uw event een succes wordt en u na afloop een tevreden klant bent.

Top kwaliteit geluid en licht

Goed geluid, daar hoort topkwaliteit bij. Een geluidsinstallatie huren Limburg gaat dan ook gepaard met de meest geavanceerde geluidsapparatuur. Zonder nu te technisch te worden, geeft een korte blik op ons assortiment u een idee waarom de geluidsystemen van Demo Productions zo goed klinken. Onze geluidstechnici vinden het een lust om te werken met een mengtafel van Soundcraft of een Pioneer mixer. Uiteindelijk zijn zij het die het optimale weten te halen uit deze hoogwaardige geluidsapparatuur. Onze geluidstechnici zijn geschoolde vaklui die hun beroep uitoefenen met een gedrevenheid en passie die nodig is om een topprestatie te kunnen leveren. Gesteund door de beste geluidsapparatuur die op de markt verkrijgbaar is, weten zij het mooiste geluid uit de luidsprekers te toveren. Niet zo vreemd dat onze medewerkers veel plezier hebben in hun werk. En zij zijn pas echt voor honderd procent tevreden als u dat ook bent. Wanneer ook u weet, een geluidsinstallatie huren in Limburg doe je bij Demo Productions. .

Bent u van plan binnenkort een feest of evenement te organiseren? Wilt u meer weten over geluidsinstallatie huren Limburg? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bekijken we samen de beste mogelijkheden voor een op en top geslaagd feestje.

Persoonlijk advies nodig?

Kom in contact!

Telefoon

Kantoor +31(0)46-433 7531

Stein

Heidekampweg 4
6171 DZ Stein (NL)

Baarn

Hermesweg 10
3741 GP Baarn (NL)

E-mail

info@demoproductions.nl