31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

PUBLIEKE EVENTS

VOOR IEDEREEN

“Dat was gaaf” is een gevoel wat wij proberen te creëren bij de bezoeker. De verwachtingen van de bezoeker proberen te overtreffen is ons doel met techniek. Samen met de opdrachtgever is DEMO de partner om bestaande en nieuw technieken te combineren en zo iedere keer een uniek concept neer te zetten. Dit creatieve proces begint al aan de voorkant, zodra de aanvraag binnen komt. Samen kijken we wat er mogelijk is om de beleving van de bezoeker te optimaliseren. Graag nemen wij u mee in onze wereld; waarbij “techniek” een middel is om uw doel te bereiken.

Business referenties

Uitgelichte projecten

Hier vindt u meerdere voorbeelden van onze publieke projecten.

Zakelijk

Vaak is techniek op uw event een ondergeschoven kindje, terwijl dit juist één van de belangrijkste componenten is om uw (zakelijk) event tot een succes te maken.

Verkoop en installatie

Wat begon als een neven activiteit in ons bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijkere pijler binnen ons dienstenpakket. 

Particuliere events

 Iets te vieren?! DEMO zorgt voor de juiste sfeer, in licht, geluid en beeld. Dit kan al heel eenvoudig door middel van (accu)led spots, maar uiteraard kunnen wij u locatie ook volledig omtoveren.