31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

ZAKELIJK

EVEN ZAKELIJK

Vaak is techniek op uw event een ondergeschoven kindje, terwijl dit juist één van de belangrijkste componenten is om uw (zakelijk) event tot een succes te maken.
DEMO heeft jarenlange ervaring op het gebied van corporate events; dit uit zich in de toepassing van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en vakbekwame mensen, waarbij optimale communicatie uw event tot een succes maakt.
Communicatie is voor ons een sleutelbegrip; van aanname van het project tot de evaluatie. Als “your production partner” is het ons doel om u te ontzorgen en samen een event neer te zetten welk ieders verwachtingen overtreft. Techniek als verrijking van uw event in plaats van een noodzakelijk kwaad.
Business referenties

Uitgelichte projecten

Hier vindt u meerdere voorbeelden van onze zakelijke projecten.

Publieks events

Dat was gaaf” is een gevoel wat wij proberen te creëren bij de bezoeker. De verwachtingen van de bezoeker proberen te overtreffen is ons doel met techniek.

Verkoop en installatie

Wat begon als een neven activiteit in ons bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijkere pijler binnen ons dienstenpakket.

Particuliere events

Iets te vieren?! DEMO zorgt voor de juiste sfeer, in licht, geluid en beeld. Dit kan al heel eenvoudig door middel van (accu)led spots, maar uiteraard kunnen wij u locatie ook volledig omtoveren.