31(0)46-433 7531 info@demoproductions.nl

Dit jaar geen kerst of nieuwjaarsborrel?
Wij hebben de oplossing voor jouw bedrijf!

De feestdagen komen er weer aan en dat is traditioneel de tijd waarin mensen graag samenkomen. Zowel privé als zakelijk. Het is de periode waarin je met je medewerkers wil terugblikken op wellicht het meest bewogen jaar in de historie van je bedrijf. Of wil je je mensen een hart onder de riem steken en ze bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar? Hoe dan ook… je wil samen zijn. Maar hoe regel je dat met alle coronamaatregelen?

Het concept

In onze professionele studio’s in Stein en Baarn geven we jouw bedrijf de mogelijkheid om een interactieve livestream op te nemen voor jouw medewerkers. Hierbij kunnen we de studio volledig customizen naar jouw wensen (talkshow-setting, presentatie, interview) en uitstraling (bedrijfslogo, belichting in de bedrijfskleuren).

Op de dag van de livestream komen de medewerkers naar onze coronaproof drive-trough, die we desgewenst op jullie terrein kunnen inrichten. Deze zal geheel in kerstsfeer worden ingericht, inclusief kerstmannen en/of vrouwen. Daar krijgen ze een heerlijke borrelplank met een fles wijn uitgereikt, alles op 1,5 meter afstand.   

Je bepaalt zelf hoe de livestream gehouden wordt. Wil je als directie of MT alleen een boodschap zenden? Of maak je het liever interactief? Onze professionals hebben een oplossing voor al jouw wensen. En ons creatieve team denkt graag mee als je liever een ludieke invulling hieraan wil geven, zoals een kerst-quiz o.i.d.

Aan het eind van de livestream zetten we alle medewerkers zichtbaar op de grote ledwall in de studio. Iedereen heeft zijn borrelplank erbij en jullie kunnen allemaal samen het glas heffen en proosten op de mooie kerstdagen, en een gezond, voorspoedig en gelukkig 2021. Op de klanken van de bekende kerst-klassiekers kan er nog gezellig verder geborreld worden. 

Vrijblijvende offerte?

Je zult begrijpen dat er oneindig veel varianten op dit concept te bedenken zijn. Die bespreken we graag persoonlijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, of een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een mail naar manon@demoproductions.nl en ik neem contact met je op.