Licht en geluid huren?

Wij helpen u graag verder!
Sets vanaf €150,-

Laat u gratis terug bellen

VERHUUR

AUDIO

Met een ruime ervaring in geluid is Demo productions de partner waar u als klant op kunt rekenen. Een team dat orde en rust uitstraalt met een creativiteit die niet ophoudt en 24 uur per dag aanwezig is om uw productie tot een groot succes te maken.

 De audiomaterialen behoren tot de beste op de markt; van een AD Picospot topje tot Adamson true line source-arrays, van een Pioneer mixer tot de nieuwste Soundcraft VI3000 mengtafel. Gecombineerd met een gedreven, ervaren en geschoold team van technici, zorgen wij ervoor dat uw productie tot in de kleinste details gepland en uitgevoerd wordt.

LICHT

Een team van ervaren operators, aangestuurd door onze eigen ontwerp afdeling, staat voor u klaar om een prachtig product op locatie te leveren. De mensen van Demo productions beschikken over zowel ervaring, als theoretische en praktische kennis. Dit gecombineerd met een groot improvisatie vermogen en een ontembare creativiteit maakt dat “gaat niet” niet voorkomt.

De gebruikte materialen behoren tot de top van de markt. Movingheads van Robe, regietafels van HighEnd en Chamsys zijn hier voorbeelden van. Naast een gevarieerd aanbod van spullen beschikken wij ook over grote aantallen in onze eigen inventaris, welke constant worden geüpdate. Hierdoor kunnen wij altijd een concurrerend en passend voorstel uitwerken. De combinatie van de juiste mensen met de juiste spullen maakt dat wij u steeds weer kunnen verassen.

VIDEO

Ook bij de videoafdeling van Demo productions vindt u project georiënteerde medewerkers die u bijstaan vanaf het ontwerpstadium tot aan de evaluatie. Het pakket materialen bestaat uit projectoren van klein tot groot, LCD schermen in diverse maten, ledwall’s, regiesets, laptops en alle andere zaken die nodig zijn om een productie perfect op te zetten en uit te voeren. De aansturing van deze video signalen gaat over glas of zelfs draadloos! Door deze nieuwe technieken zijn storingen en kwaliteits verlies vrijwel uitgeloten.

Heeft u interesse of vragen?

Tel:+31(0)46-433 7531