Licht en geluid verhuur?

Wij helpen u graag verder!
Sets vanaf €150,-

Laat u gratis terug bellen

VERHUUR

AUDIO

Met een ruime ervaring in geluid is Demo productions de partner waar u als klant op kunt rekenen. Een team dat orde en rust uitstraalt met een creativiteit die niet ophoudt en 24 uur per dag aanwezig is om uw productie tot een groot succes te maken.

 De audiomaterialen behoren tot de beste op de markt; van een AD Picospot topje tot Adamson true line source-arrays, van een Pioneer mixer tot de nieuwste Soundcraft VI3000 mengtafel. Gecombineerd met een gedreven, ervaren en geschoold team van technici, zorgen wij ervoor dat uw productie tot in de kleinste details gepland en uitgevoerd wordt.

LICHT

Een team van ervaren operators, aangestuurd door onze eigen ontwerp afdeling, staat voor u klaar om een prachtig product op locatie te leveren. De mensen van Demo productions beschikken over zowel ervaring, als theoretische en praktische kennis. Dit gecombineerd met een groot improvisatie vermogen en een ontembare creativiteit maakt dat “gaat niet” niet voorkomt.

De gebruikte materialen behoren tot de top van de markt. Movingheads van Robe, regietafels van HighEnd en Chamsys zijn hier voorbeelden van. Naast een gevarieerd aanbod van spullen beschikken wij ook over grote aantallen in onze eigen inventaris, welke constant worden geüpdate. Hierdoor kunnen wij altijd een concurrerend en passend voorstel uitwerken. De combinatie van de juiste mensen met de juiste spullen maakt dat wij u steeds weer kunnen verassen.

VIDEO

Ook bij de videoafdeling van Demo productions vindt u project georiënteerde medewerkers die u bijstaan vanaf het ontwerpstadium tot aan de evaluatie. Het pakket materialen bestaat uit projectoren van klein tot groot, LCD schermen in diverse maten, ledwall’s, regiesets, laptops en alle andere zaken die nodig zijn om een productie perfect op te zetten en uit te voeren. De aansturing van deze video signalen gaat over glas of zelfs draadloos! Door deze nieuwe technieken zijn storingen en kwaliteits verlies vrijwel uitgeloten.

Voor elke gelegenheid de passende geluidsinstallatie

U wilt een feest of een evenement organiseren. Dan mag goed klinkende muziek vaak niet ontbreken. Maar ook als u een bijeenkomst organiseert waarop gesproken gaat worden, geldt: het bieden van een goede geluidskwaliteit is altijd een must.
Een goede installatie is echter meestal niet inbegrepen bij de locatie. Maar daarvoor bieden wij u graag een oplossing! Wij hebben een zeer groot assortiment en zijn dé partner om een geluidsinstallatie verhuren in Limburg. Of het nu gaat om een bescheiden privé-feest of om het jaarlijkse dorpsevent met duizenden bezoekers: wij bieden voor elke gelegenheid een oplossing op maat. En u betaalt alleen voor die periode en die apparatuur, die u ook daadwerkelijk nodig heeft. Kortom: voor elke gelegenheid met muziek of versterking bent u bij Demo Productions aan het juiste adres.

Wat wij bieden

Wij leveren alle denkbare audiovisuele apparatuur die u voor een feest of evenement maar nodig kunt hebben. Uiteraard komt u bij ons terecht als u op zoek bent om een geluidsinstallatie te huren in Limburg. Maar wij bieden ook alle vormen van verlichting, monitoren, videoappartuur en hoogtewerken. Er is ons werkelijk geen event te gek en wij denken graag met u mee om uw evenement zo spectaculair mogelijk te maken. En hoewel ons assortiment enorm is, werken wij uitsluitend met merken van bewezen kwaliteit. Van monitor tot mixer en van sound bar tot source array: wij leveren alleen de beste producten die de markt te bieden heeft.
Wij hebben inmiddels 18 jaar ervaring met het leveren van alle licht- en geluidsapparatuur. Ons team bestaat alleen uit professionals die zelf ook jaren ervaring hebben in het opzetten, programmeren en plannen van licht en geluid rondom events. Dit is uniek in onze regio: iedereen die op zoek is om een licht- en/of geluidsinstallatie verhuren, kan simpelweg niet om ons heen!

Welke gelegenheden wij ondersteunen

Met ons enorme assortiment is werkelijk geen evenement te groot. Zo hebben wij onder andere totaaloplossingen geboden voor het Bruis Festival en het Fameuse Preuvenemint, beide in Maastricht. Maar ook een kleinschaliger event als City Polo heeft gebruik gemaakt van onze diensten. Want ook voor deze soort evenementen geldt: wie op zoek is naar een licht- of geluidsinstallatie, weet dat Demo Productions oplossingen biedt op maat.
Wij leveren apparatuur zowel privé als zakelijk, voor binnen of buiten, van kleinschalig tot een mega-evenement. Daarbij komt nog: wij kunnen alles zelf opbouwen en uiteraard ook afbouwen. En is er bijvoorbeeld een stellage nodig om het licht en geluid mooi over de menigte te verdelen? Wij ontwerpen deze voor u op maat en zetten het bouwwerk voor u op locatie in elkaar. Want een licht- of geluidsinstallatie huren in Limburg is één ding. Maar met onze service en ons vakmanschap krijgt u het best denkbare en u heeft er zelf geen omkijken naar.

Hoe wij u kunnen helpen met uw event

Het is inmiddels duidelijk: wilt u – voor welke gelegenheid dan ook – een licht- of geluidsinstallatie verhuur in Limburg, dan bent u bij ons aan het beste adres. Wij kunnen onze apparatuur zeer snel leveren, maar om écht het beste uit uw evenement te halen, is een goede planning vooraf een must. Neemt u gerust een paar weken van tevoren contact met ons op. U bent van harte welkom ons te bezoeken en onze oplossingen te bekijken. Of wij komen bij u langs en plannen samen met u precies datgene wat u in gedachten heeft. Dit alles geheel vrijblijvend: wij hebben pas een deal, als u honderd procent tevreden bent. Kortom, om een licht- en geluidsinstallatie te huren in Limburg, is Demo Productions úw partner!

Heeft u interesse of vragen?

Tel:+31(0)46-433 7531