BEKIJK NIEUWE ASSORTIMENT

Demo Productions investeert constant in de nieuwste technieken op gebied van Audio, Licht, Video en Rigging. Hieronder vindt u een actueel overzicht.

Soundcraft VI4

De toenemende vraag door zowel onze eigen productie afdeling, als de dry hire hebben ons doen besluiten het aantal digitale Soundcraft consoles te vergroten. Zo zijn er twee Soundcraft Expression 1 tafels bijgekomen en een Soundcraft VI4. Deze VI4 is, net als onze overige VI tafels, voorzien van een complete infra set. Het “local rack” beschikt over 16 in- en uitgangen. Middels drie DSP kaarten is het mogelijk om met deze tafel 96 inputs en 32 stereo uitgangen te mixen. Aan dit “local rack” kunnen twee identieke “stage racks” gekoppeld worden. Deze racken hebben ieder 48 inputs, 24 outputs, 8 AES/EBU outputs en madi aftak op fiber. Middels een LK150 break-in kan deze tafel naadloos aan iedere andere tafel uit onze inventaris gelinkt worden en voorzien worden van de benodigde podium infra. 150 meter OpticalCon haspels maken het mogelijk om op iedere, praktisch gewenste, afstand een FOH positie te creëren.

Hog 4

In navolging van de eerste Roadhog en Hedge Hog tafels, hebben we onze verhuur inventaris uitgebreid met twee Roadhog en een Fullboar tafel van High End. Het gebruikersgemak en rider acceptatie maken de keuze voor deze lichtregie tafels tot een logische.

Naast deze tafels van High End werken wij ook nog met Avolites, Chamsys en MA.

Infinity IW-1915

De Infinity IB-2R gebruiken we al ruim een jaar naar volle tevredenheid. De zoektocht naar een passende led wash was dan ook vrij kort; de Infinity IW-1915 was de logische keuze. Vanaf heden hebben wij 40 stuks in de eigen voorraad. Samen met de keuze voor deze nieuwe washlight hebben we het aantal M800 led armaturen flink opgevoerd; 60 IP65 uitvoeringen en 140 Tour versies. Hiermee kunnen we zowel onze eigen producties als de dry hire beter voorzien.

De Infinity iW-1915 is uitgerust met 19 LEDs van 15 Watt. De LEDs kunnen in 5 secties worden verdeeld die elk een andere kleur kunnen weergeven. Door een geavanceerde optiek is het mogelijk de afstraalhoek van de lamp aan te passen van 7 – 50 graden. Door deze functie is de iW-1915 zowel voor beam- als voor washtoepassingen te gebruiken.

De Infinity iW-1915 is uitgerust met speciale motoren die een hoge torsiewaarde hebben. Daardoor zijn snelle bewegingen geen enkel probleem voor iW-1915. De bewegingen worden uitgevoerd met een 16-bits resolutie. Voor precisie toepassingen is het mogelijk de pan- en tiltranges te verkleinen waardoor de resolutie wordt verhoogd. De negentien RGBW LEDs van 15 Watt zorgen ervoor dat de iW-1915 movinghead bijna elke kleur kan weergeven.

Zoals we van een moderne movinghead mogen verwachten beschikt deze lamp over meerdere modi. We vinden een DMX-modus, een muziekgestuurde-modus (master/slave), en een stand-alone modus waarin de iW1915 een aantal voorgeprogrammeerde chases doorloopt. Door de aanwezigheid van een multicolor-display is het instellen van deze movinghead snel en eenvoudig geregeld.

ULX-D

Na de succesvolle inzet van de Shure UR4D+ serie hebben wij de ULXD serie van Shure uitgebreid met 12 kanalen. Wij kunnen u nu dan ook 24 kanalen ULXD aanbieden, zowel met beltpack als met handheld. Voor de handhelds kunt u kiezen uit diverse koppen; van SM58 tot KSM9. Ook voor de beltpack kunnen wij u diverse microfoon oplossingen aanbieden; DPA, AKG, Sennheiser en Countryman. Naast de ULXD hebben wij ook de UR4D+, zoals reeds vermeld, in de verhuur; 32 kanalen, wederom met zowel beltpack als handheld te bestellen.

Soundcraft VI 3000

Tijdens Pro Light and Sound 2014 is de Soundcraft Vi-3000 officieel geïntroduceerd. Deze nieuwste telg uit de Vi familie van Soundcraft is al duidelijk een succes van formaat.

Mede door het commitment van Soundcraft om het Vi Platform door te voeren in alle toekomstige producten, is het voor heel veel Vi gebruikers een normale stap om ook in deze mengtafel te investeren. Dit wordt natuurlijk mede bepaald door de specificaties en vele features van de Soundcraft Vi-3000. Demo Productions, reeds geruime tijd Soundcraft Vi gebruikers, heeft ervoor gekozen om als eerste in de Benelux hun Vi park verder uit te bouwen met de Vi-3000. Tijdens Pro Light and Sound 2014 was er dan ook reden om deze eerste eigenaar van een Vi-3000 in de Benelux te feliciteren met zijn nieuwe mengtafel.

Infinity iB-2R

Messcherpe stralen, snelle bewegingen, professionele functionaliteit en toch nog betaalbaar. Met deze voorwaarden in gedachten is de Infinity iB-2R ontworpen. Deze movinghead is uitgerust met de felle Osram Sirius HRI-132W lamp. Het licht van deze lamp straalt door een gobo- en een kleurenwiel. Deze bewegen allebei ultra-snel. Ook is de iB-2R uitgevoerd met twee prisma’s die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden voor een prachtig effect. Ook heeft de Infinity iB-2R de beschikking over een frost-filter.Showtec Infinity iB-2R: messcherp

Snelheid is het keyword bij deze movinghead. Om die reden is hij uitgerust met speciale stappenmotoren met een hoge torsiewaarde. Deze motoren geven de kop de snelheid die het nodig is om strakke chases uit te voeren. Het gobowiel is voorzien van 17 metalen gobo’s en het kleurenwiel van 14 kleuren plus wit. Ook deze wielen hebben een dusdanige snelheid dat ze niet achterblijven bij de bewegingen van de movinghead. Het eerste prisma is een 8-facets ronddraaiend prisma en het tweede een lineair bewegend prisma. Deze twee prisma’s samen kunnen te gekke waaier-effecten creëren.

Highend Hog 4

De Road Hog 4 is ontworpen voor kleinschalige festiviteiten als tournee shows of bedrijfsevenementen. Deze console heeft 2048 DMX-kanalen en twee geïntegreerde touch screen displays. Specificaties: onbeperkt aantal simultaneous crossfades, 22-inch breedbeeld touchscreen met 10 point multi touch, 4 encoders voor een uitgebreide wheelset, twaalf user keys, 10 playback faders, 4 fixed universes voor DMX 512 en tot 8 universes voor DMX 512 over ArtNet of sACN, Hog-Net Ethernet connector, 5 USB poorten voor Wholehog Wings en externe touchscreens.

Naast de Roadhog hebben we ook de Hedge toegevoegd aan de inventaris. Deze uiterst compacte lichttafel draait op dezelfde software als zijn grotere broers. Dit maakt hem zeer breed inzetbaar.

Interesse is ons assortiment?