Pioneer set huren?

Wij helpen u graag verder!
Sets vanaf €100,-

Laat u gratis terug bellen

Pioneer set

Licht en geluid huren in Limburg

U wil kwalitatief hoogstaande audio huren voor uw feest in Limburg? U wil dat doen zonder veel geregel en voor een scherpe prijs? Wel, de core business van Demo Productions is net het verhuren van audiosets voor events tot 400 personen in Limburg en omstreken. Demo Productions is een Zuid-Limburgs bedrijf met een passie voor feesten. Voor ons is de basis van een succesvol feest, ongeacht het formaat, goed geluid. Helaas is goede apparatuur vaak erg duur. Daarom helpen we u graag in uw zoektocht naar de juiste oplossing.

Wij verhuren professionele audiosets aan zeer scherpe prijzen, inclusief opzet- en aansluitservice. Zo is iedereen in staat om een knalfeest neer te zetten zonder zich zorgen te hoeven maken over de techniek van het geluid. Buiten de vaste sets die we aanbieden, hebben we ook andere mogelijkheden om aan uw licht en geluid wensen te voldoen. We zijn er fier op om erg flexibel te zijn en altijd met u mee te denken. Wij bieden veelzijdige apparatuur, doen dat overzichtelijk en flexibel en zorgen voor de hoogst mogelijke service.

Kwalitatieve audio huren in Limburg
We vinden het belangrijk dat u onze audiosets in alle omstandigheden zonder problemen kan gebruiken. Daarom werken we uitsluitend met A-kwaliteit materiaal en zorgen ervoor dat u die in uitstekende staat toegeleverd krijgt. Zo gebruiken we top-luidsprekers, die een heldere en zuivere hoge tonen leveren. Van groot belang tijdens uw feest. Om het geluid compleet te maken, gebruiken we Subwoofers om de lage tonen op de juiste manier weer te geven. Ook de mengtafels van hog en Soundcraft zijn bedoeld om het beste geluid te garanderen. Wij voorzien ook dj’s van de nieuwste pioneer sets.

We bekijken ook altijd of het mogelijk is om uw apparatuur, bv. uw laptop, aan te sluiten op de onze. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle apparatuur in uitstekende staat bij u afgeleverd wordt. Uw audio huren in Limburg? Wij hebben de oplossing!

Duidelijk, eenvoudig en flexibel
Wij willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we onze website voor licht en geluid toegankelijk, duidelijk en eenvoudig gemaakt. Bent u niet zeker dat een door ons samengestelde audioset helemaal past bij uw feest, dan geven we u graag gedetailleerd advies. We maken ook graag een vrijblijvende offerte. Uw audio huren in Limburg? Wij geven duidelijkheid!

Scherpe Prijzen
Wij bieden al onze apparatuur aan tegen zeer scherpe All-Inclusive prijzen. Daarom zijn al onze prijzen met BTW, bezorgen en opzetten inbegrepen. Geen gedoe. U weet bij ons gelijk waar u aan toe bent. We besparen niet op de kwaliteit van onze licht en geluid apparatuur. We gaan wel efficiënt om met opslagplaats, personeel en combineren zo veel mogelijk het vervoer. Uw pioneer sets huren? Wij bieden de juiste prijs!

We denken graag met u mee
We denken graag met u mee over de mogelijkheden en eventuele beperkingen van uw event. Daarom kan u altijd met ons contact opnemen. Wij vinden geen enkele vraag raar. Uw audio huren in Limburg? Wij doen met u mee!

Ook beschikbaar buiten kantooruren
Vermits uw event gewoonlijk niet samenvalt met kantooruren, hebben wij ons volledig ingesteld om u op elk tijdstip van dienst te zijn. Neem daarom gerust contact met ons op. Uw audio huren in Limburg?

Nog even op een rijtje zetten waarom audio huren in Limburg het best verloopt met demoproductions:

  • kwalitatieve apparatuur
  • geleverd in uitstekende staat
  • handig verpakt voor veilig en makkelijk transport
  • eenvoudig om de juiste keuze te maken
  • flexibel om aan uw eisen te voldoen
  • scherpe All-Inclusive prijzen
  • opzetten en aansluiten inbegrepen
  • we denken met u mee
  • we zijn altijd voor u beschikbaar

pioneer set huren in Limburg? Demo Productions is uw partner!

Heeft u interesse of vragen?

Tel:+31(0)46-433 7531