REFERENTIES

Door de jaren heen is Demo Productions uitgegroeid tot een grote speler in de markt voor Licht, Geluid en Producties. Gevestigd in het zuiderlijke Stein, pal naast de A2, heeft Demo een prachtige nieuwe locatie gevonden. Vanuit hier voorzien we al onze klanten van hun benodigdheden. Met een groot team zorgen we voor de mooiste producties. Hieronder vindt u een aantal van onze referenties.

Brightlands (Business event)

2016

Ook bij Business Events zoals conferenties en congressen zijn wij actief en wel hier bij Brightlands (Creating Value in Science) in Heerlen waar Smart Services is gevestigd in een geheel hernieuwde APG gebouw. Brightlands is de nieuwe overkoepelende naam voor de vier campussen die Limburg telt.

Demo Productions heeft bij dit congres licht, video en audio geleverd en tijdens de bijeenkomst ondersteund. Een prima opdracht voor een nieuwe grote organisatie met vestigingen in Maastricht, Venlo, Geleen en Heerlen.

Rock am Roer

2016

25 juni jl. vond wederom Rock am Roer plaats. Op het plein voor de basiliek in het hartje van Sint Odilienberg. Net als de voorgaande jaren was Demo productions de totaal leverancier voor techniek en stage. Bands als Nielson, Rectifire, Memphis Maniacs en Miss Montreal zorgde voor een bijna uitverkocht “huis”. We kijken samen met de organisatie terug op een meer dan geslaagd event.

Voor dit event kozen wij wederom voor het Adamson Y10 systeem als main pa. Aangevuld met diverse Adamson Spektrix kasten zorgde dit voor een dekkend geluidsbeeld op het volledige terrein. Met een Midas XL4 op front en een Midas XL250 op monitors kon iedere band zijn “ding” doen.

City Polo

2016

Net als de voorgaande edities was ook dit jaar Demo productions verantwoordelijk voor de volledige licht- en geluidstechniek tijdes Citypolo. Drie dagen lang stond het vrijthof in het teken van Citypolo, iedere dag weer was er een ander entertainment programma. Zo werd de zondag dit jaar ingevuld door Overtime. Dit bleek een doorslaand succes voor beide partijen. Naast de benodigde techniek voor het feestpaviljoen hebben wij ook de techniek op het buiten terrein ingericht.

Nacht van de Hollandse Sterren

april 2015

In opdracht van Xtreme hebben wij de “Nacht van de Hollandse sterren” technisch mogen ondersteunen in het Silverdome te Zoetermeer. Sterren als Django Wagner, Dre Hazes, Dean Saunders en Gerard Joling stonden op het podium. Wij danken Xtreme voor deze mooie samenwerking.

Het main systeem bestond uit twee hangs van ieder 16 kasten Adamson Y10, aangevuld met Spektrix in/out fill’s en custom sub’s. Dit alles zorgde voor een dekkend geluid, in zowel de breedt als de diepte. De opdrachtgever was dan ook zeer tevreden dat hij nu voor de eerste keer, in al die jaren dat het festival bestaat, het geluid overal goed klonk.

Movement 2015

maart 2015

Het Varendonck College in Someren organiseert eens per twee jaar ‘Movement’. Movement is een muzikale show waar iedere editie meer dan 250 leerlingen en docenten aan deelnemen.

Dit jaar verzorgden wij voor het eerst de techniek voor dit unieke evenement. Samen met het Varendonck College kijken wij terug op een zeer geslaagde editie.

De uniek indeling van de zaal; trappen met band en koor, catwalk en vervolgens een midden podium voor dans, maakte een complex geluidsontwerp noodzakelijk. Dit werd gevonden in een audio systeem bestaande uit zes “hangs” Adamson Spektrix, aangevuld met sub’s en infills. Dit geheel zorgde voor een dekkend audio beeld in de gehele zaal. Een VI3000 maakte zowel de matrix als geluidsmix van de diverse onderdelen mogelijk.

Het lichtontwerp was ook geheel afgestemd op deze unieke zaalindeling. Twintig IB-2R spots, aangevuld met Robe 575AT spots en M800 armaturen bezorgden het publiek mooie plaatjes.

Pisart Festival Eijsden

2013

In opdracht van Stichting Pisart heeft Demo productions de editie 2013 volledig van techniek voorzien in de tent. Met namen als: Roof, Handsome Poets, Kensington, Rowen Heze, Opposites, Golden Earring, DEM en van Velzen stond het podium 2 dagen “goed gevuld” in Eijsden. DJ Robin Eygelshoven had de eer om de spaarzame pauzes op te vullen. Beide dagen was de tent goed gevuld. Ditmaal was er gekozen voor een main PA bestaande uit 24 Adamson Y10 kasten, aangevuld met 18 Custom sub’s. De nodige Adamson Spektrix kastjes zorgden ervoor dat er geen (geluids)gaatje was te ontdekken in de tent. Het lichtplan bestond uit 10 Robe MMX spots en 10 Robe Colorwash 250AT washes. Dit werd aangevuld met 56 Showtec CYC650 strips en diverse wit effecten.

Oad op Nuj

2010 – 2014

Ieder jaar vind op 10 november op het Pancratiusplein in Heerlen de opening van het nieuwe carnavalsseizoen plaats. Ieder jaar is dit event een waanzinnig spektakel met meer dan 20 optredens. Onder andere Big Benny, De Dörpsgekke, De Toddezèk, De Bully’s en De Geliende. De verhoogde interactie met het publiek door deze opstelling was voor Jeroen Hazen dé reden om hier weer voor te kiezen. Rondom het ronde podium is er gekozen voor een ronde groundsupport constructie, geheel gevuld met zes stacks Adamson Spektrix en een uitgebalanceerd lichtplan. Versterkt door 24 Robe washlights in de buitencirkel van de “perfect sky” leverde dit schitterende plaatsjes op.Via deze weg bedanken wij de organsatie voor de zeer prettige samenwerking en zien we uit naar de negende editie!

Stijl Fashion Event

September 2013 en 2014

Stijl fashion event; dé ultieme fashion night out! Een nieuw fashion event in Maastricht waar fashion, entertainment en shoppen gecombineerd zijn! Op zaterdag 21 september lanceerde Stijl het eerste Stijl Fashion Event in de SAM-Decorfabriek in Maastricht, ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Stijl Maastricht en 1-jarig bestaan van Stijl Wyck. Een echt must-be-there fashion event in modestad Maastricht! Op deze avond draaide alles om fashion en een heerlijke avond uit. De aftrap van dit modespektakel was de spectaculaire Stijl Catwalk Show waar topstukken van de vaste collectie van Stijl werden gepresenteerd. Voorafgaand aan de show bestormden bekende fashionista’s, designers en fashion lovers de zwarte loper. Na afloop van de show werd de Stijl Event Store geopend, waar de geshowde collectie te bewonderen en te koop was. Dit gecombineerd met een fashionparty waar genoten kon worden van heerlijke cocktails, verrassende performances en de beste DJ tunes. Aan het einde van de avond maakten de aanwezige gasten kans op een Stijl fashionprijs voor de look of the day; show us your style! Voor alle nummer twee’s stond een luxe goodiebag klaar bij de uitgang.

Chateau Maestricht

2012 – 2014

In oktober en november staan de gastronomische hoofdstad Maastricht en Euregio centraal als dé locatie waar wijn, gastronomie en cultuur samenkomen. Tijdens deze periode wordt een smaakvolle agenda gepresenteerd met o.a. diverse proeverijen, workshops, speciale wijn-spijs menu’s bij Maastrichtse restaurants, rondleidingen en meer culinair vertier.

Demo Productions is sinds de oprichting van dit event de partner in show en techniek tijdens Chateau Maestricht.


Midsummer Margraten

2012 – 2014

Op 8, 9 en 10 augustus vindt de 39e editie plaats van Midsummer Margraten. Een jaarlijks terugkerend evenement dat elk 2e weekend van augustus wordt georganiseerd en inmiddels niet meer weg te denken is in Margraten en omstreken. Het bestuur van Midsummer is bijzonder trots dat in deze periode, waarin veel evenementen moeilijke tijden kennen, nieuwe concepten kunnen worden gepresenteerd die beter gaan aansluiten op de diverse doelgroepen van Midsummer.

Al een aantal jaren doet Demo Productions met trots alle shows van Midsummer Margraten verzorgen. Met de meest vooruitstrevende technieken zorgt Demo Productions voor een groot feest samen met de bands en DJ’s van Midsummer Margraten.


Bruis

2007 – 2014

Vanaf het eerste jaar zijn wij de vaste leverancier van de techniek op alle podia tijdens Bruis, ook dit jaar weer…

Het sportterrein van de Tapijnkazerne was deze editie twee dagen lang decor voor dit unieke evenement in Maastricht. Naast de drie podia, die toegankelijk waren voor iedere bezoeker, werden de vip’s getrakteerd op unieke optredens van diverse headliners in de vipruimte, waar het vierde podium was. De Midas XL4 met XL250 vormde de basis voor main stage. Net op tijd werd het volledig nieuwe multikabel systeem door Amptec opgeleverd; LK150 met alle bijbehorende LK37 snakes en benodigde aftakkingen. Vanaf het eerste moment werkte dit systeem volledig foutloos. Het tweede podium werd dt jaar gedraaid met de nieuwe VI3000 op front. Deze tafel werd zowel door de huistechnicus, als de gasttechnici als zeer goed ervaren. Een zeer goede kank met super eenvoudig bedieningsgemak maken deze tafel uitermate geschikt voor festivals. Een VI1 werd ingezet op monitors. Op beide podia bestond de PA uitsluitend uit Adamson systemen. Mainstage bestond uit een Y10 systeem aangevuld met Spektrix, De Maes stage bestond uit een Spektrix systeem. Een mix van Clay Paky HPE1200 spots en Infinity Beam 2R spots met 1915 led washes vormde de basis van het lichtplan op main stage, aangevuld met M800 led armaturen en diverse wit effecten zorgde dit voor mooie plaatjes.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.