VACATURE

Commercieel medewerker binnendienst:  
Een feestbeest, maar dan effe anders!

Parttime (ca. 20u), in overleg in te delen uren

Wie zijn wij?

Demo Productions begon in 1999 met een klein team en groeide in de loop der jaren uit tot een solide organisatie bestaande uit tien vaste medewerkers en een groot team freelancers, met elk hun passie en enthousiasme voor het bedrijf. We timmeren hard aan de weg als specialist op het gebied van verhuur en verkoop van licht, geluid, rigging en video.

Bij ons staat de klant altijd centraal; wanneer hij tevreden is, zijn wij het ook. Meedenken en meedoen is daarbij cruciaal. Wij staan klaar wanneer het nodig is. Zonder poespas of kapsones, maar met de juiste mentaliteit om van elk feest of evenement een geslaagde happening te maken. Kwaliteit is één van onze kernbegrippen.

’n Beest intern, voor ’t perfecte feest extern!

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. In deze functie begeleid en adviseer je organisatoren van feesten en evenementen in het tot stand komen van een passende oplossing. Samen met de opdrachtgever bekijk je de behoeftes en krijg je inzichtelijk welke sfeer en beleving gecreëerd dient te worden. Als een duizendpoot stem je vervolgens met de verschillende disciplines af hoe projecten worden aangeboden en gerealiseerd. Jij bewaakt hierin de klantbehoefte en de gewenste beleving. Gedurende het gehele orderproces blijf je contact onderhouden met de organisator/klant, zodat deze zover mogelijk wordt ontzorgd. Ook na afloop van het feest of evenement draag je zorg voor een evaluatie zowel intern als met de klant. Dit draagt bij aan een correcte afhandeling. Jij bent de schakel tussen de klant en onze technische specialisten.

BEN JIJ DIT?

I

Heb jij affiniteit met evenementen en beschik je over MBO+ werk- en denkniveau?

I

Zit samenwerken in je DNA, maar ben je ook een professional in zelfstandig werken?

I

Weet jij zowel je collega’s als de klant te overtuigen, terwijl je commercieel, maar vooral klantgericht te werk gaat?

I

Beheers je zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal in woord en geschrift?

I

Ben je vaardig met Microsoft Word, Excel & Powerpoint?

I

Ben je toe aan een gezellige, informele werksfeer met voldoende uitdagingen?

Dan ligt de droombaan nu aan je voeten!

Mail je CV en motivatie en we hebben spoedig contact!